Interactieve demo

Regelmatig geef ik paardeneigenaren oefeningen mee om tussen de behandelingen door zelf te doen met hun paard. Zo probeer ik de paarden die ik behandel nog beter te helpen en ik merk dat veel paardeneigenaren het ook leuk vinden om zelf oefeningen met hun paard te doen.

Ik merk duidelijk verschil aan de paarden waarmee regelmatig oefeningen worden gedaan en wat ik ook heel leuk vind om te merken is, dat de communicatie van eigenaar en paard verbetert. De eigenaren gaan hun paarden op een andere manier zien als ze regelmatig oefeningen doen, en merken ook veranderingen door de tijd heen, of verschillen tussen links en rechts, beter op.

Op een gegeven moment kreeg ik van meerdere paardeneigenaren de vraag of ik ze niet wat meer kon vertellen en laten zien. Zo ben ik gestart met het geven van Interactieve Demo’s, waarin ik meer uitleg geef en technieken laat zien van de Masterson Method. Er zijn een aantal basistechnieken uit deze methode die heel effectief zijn voor het hele lijf van het paard, maar die toch gemakkelijk in de korte tijd van zo’n workshop door de eigenaren te leren zijn.

 

Interactieve Demo op stal

Mocht je nou zo’n Interactieve Demo willen bij jou op stal, neem dan gerust contact met me op.

En mocht je geïnspireerd zijn door een Interactieve Demo  en meer willen leren over de Masterson Method tijdens één van de praktijkgerichte cursussen met een instructeur, kijk dan eens naar het cursusaanbod op de Nederlandse website van de Masterson Method. Dat kan je vinden via onderstaande knop.